Sjung med Den Goda Viljan!

Den Goda Viljan

Den Goda Viljan – arkivbild från körens jubileum 2010

Nsu:s damkör Den Goda Viljan VÄLKOMNAR nya sångare!

Du som kanske inte sjungit sedan skoltiden men gnolar på en melodi ibland,
kom med – vi behöver dig! Vi träffas måndagar kl.19 – 20.30 på Viljan under ledning av vår nya dirigent Cristofer Moen

Kören Den Goda Viljan inledde sin verksamhet år 2000 och har sjungit aktivt sedan dess. Vi sjunger för att må bra, ha roligt och även för att öva inför olika uppträdanden. Körsång är som en hälsokur, du får energi, du blir glad och på gott humör! Vi är ett gäng flickor i olika ålder och deltagarantalet har varierat en del under åren, allt mellan 10-18! Vi sjunger på Nsu:s olika evenemang, ibland samarbetar vi med andra körer eller tar en tur till vår vänkör i Estland.

Hösten 2013 inleds med Cristofer Moen som ny dirigent och nu önskar vi få flera sångare till kören – hoppas på att just du vill komma med! Du kan också komma och följa med oss en måndagskväll innan du gör ditt beslut! Välkommen!

Närmare uppgifter av Ela 050 3007385 eller Mona 050 3472517

Nyckeln till glädje heter sång!