Byafest Kyläjuhlat 2023

Knappt har dammet hunnit sätta sig på årets Byafest så börjar det redan snackas om nästa år. Tusen tack till alla er som var med och på ett sätt eller annat deltog i att göra Byafesten till den brakfest den var! Vi skulle gärna höra lite era åsikter och tankar om festen, så svara gärna på vår enkät genom att trycka på länken här: https://forms.gle/qmpBPRToYMaBnhnV9 eller genom att skanna QR-koden undertill med en QR-kodläsare på mobilen. Tack på förhand!

Tuskin on pöly ehtinyt laskeutua Kyläjuhlien päälle niin kylällä puhutaan jo ensi vuodesta. Suuret kiitokset kaikille jotka tavalla tai toisella teitte juhlista juuri niin mahtavat kun tulivat! Kuulisimme mielellämme teidän mielipiteitä ja ajatuksia juhlista, joten ystävällisesti vastaa meidän palautelomakkeeseen klikkaamalla linkkiä: https://forms.gle/8AJ8Lofvg6K9EikB9 tai skannaamalla alla olevaa QR-koodia puhelimen QR-koodilukijalla. Kiitos

En tanke kring ”Byafest Kyläjuhlat 2023

  1. Christel Liljeström

    Gillade stort upplägget. Bra med barnprogram som gick över till musik och sedan dans för vuxna. Tycker även att det är bra att vi får ställa upp som frivilliga för någon timme under kvällen, det ger en känsla av delaktighet, men ändå möjlighet till att vara med på festen.

Kommentarer är stängda.