Mot Vargspåret 2012!

Efter Sopploppet blickar vi framåt mot XXIV Vargspåret!

Sträckorna är ca 30 km och 50 km. Anmälningen sker vid startplatsen (föreningslokalen Viljan är en av startplatserna), där även startavgiften uppbärs (10 € / deltagare, under 18-åringar får delta gratis då kalenderåret beaktas). Starten kan ske vid nio stationer kl. 7.00-11.00, men start på 50 km tillåts inte efter kl. 10.30. Deltagarna bör senast vara i mål kl. 16.00. Barn under 10 år får inte skida utan sällskap av en vuxen person.

Läs mer om XXIV Vargspåret på Sibbo kommuns webbsida »

XXIV Susihiihto

Matkat ovat n. 30 km ja 50 km. Ilmoittautuminen tapahtuu lähtöpaikalla (Viljan Linnanpellossa on yksi lähtöpaikoista), jossa peritään myös ilmoittautumismaksu (10 € / osanottaja. Kalenterivuosi huomioiden alle 18-vuotiaat saavat osallistua ilmaiseksi). Lähtö voi tapahtua yhdeksältä eri asemalta klo 7.00-11.00, mutta 50 km:lle ei saa lähteä klo 10.30 jälkeen. Hiihtäjien tulee olla maalissa klo. 16 mennessä. Alle 10-vuotiaat eivät saa hiihtää ilman aikuisen henkilön seuraa.

Lisätietoja Sipoon kunnan verkkosivuilla »

4 tankar kring ”Mot Vargspåret 2012!

 1. Staffan Backman

  Hej! När körs spåret upp inför Vargspåret 4.3.2012? Mvh, Staffan

 2. Sekreteraren Inläggsförfattare

  Hej! Spåret är nog i princip öppet hela tiden, förstås varierar skicket enligt rådande väderförhållande. Vargspåret underhålls av Sibbo kommun och de publicerar aktuell information om spårets skick på mSki-tjänsten: http://www.mski.fi/sipoo_swe/

 3. Asta Bergström

  Hej!
  Jag var med och skidade Vargspåret (den kortare delen) den 4 mars. Jag föll riktigt illa mot slutet av rundan på en liten vägstump, efter en nedförsbacke. Den 2 meter breda byvägen var absolut isig och utan spår, varför jag inte kunde behärska mina skidor. Jag var dessvärre inte ensam. Jag fick rejälä sår på mina armbågar, knän och panna. Den andre tror jag fick mera skador, men hade någon som kom för att hjälpa honom.
  Jag vet mycket väl att jag skidar på egen risk och dessutom kommer jag säkert även nästa år. Jag önskar nu att ni preparerar vägavsnitten med snö eller informerar med varningsskyltar. Så välarrangerat lopp mår bara bättre av dessa förbättringar.
  Med förhoppning om förståelse
  och vi syns nästa år
  Mvh
  Asta Bergström

 4. Sekreteraren Inläggsförfattare

  Hej!

  Tack för responsen. Beklagar att Vargspåret för Er del inte löpte utan motgångar. Vi har sänt responsen vidare till Sibbo kommun som koordinerar arrangemangen och som även kan vidareförmedla hälsningarna till alla arrangörsföreningar. Så ser vi fram emot att ytterligare förbättra arrangemangen och att vi alla kan njuta av Vargspåret under förhoppningsvis många snörika vintrar framöver!

  Med vänliga hälsningar,

  Johan Isaksson
  Sekreterare för Norra Sibbo Uf

Kommentarer är stängda.