Lyckat Sopplopp!

Norra Sibbo Uf har återigen ett välbesökt Sopplopp bakom sig! Hela 304 personer mötte upp för att nöta skidspåren på 10 eller 20 km. Stämningen var som vanligt god och såväl deltagare som arrangörer såg ut att trivas. Det blåsiga vädret erbjöd en extra utmaning i och med att spåren onekligen drev igen ställvis, men huvudsakligen var föret bra och blåsten kompencerades av solen som tittade fram lite senare på förmiddagen!

Sopploppet fick också fin publicitet i Borgåbladet 28.2.2012! Trots att det är mycket arbetsamt att arrangera ett skidlopp av den storlek som Sopploppet nuförtiden är ser vi med positiv blick fram emot många snörika år framöver! Ett stort tack går till B-C Oljemark  med medhjälpare som sett till att vi har skidspår i byn, såväl före som efter Sopploppet!

B-C har också framställt lite statistik från årets sopplopp som publiceras här:

Motsvarande statistik från fjolårets Sopplopp hittar du här »

Här under publiceras ännu en del glimtar från själva tillställningen. Tyvärr var vi lite väl upptagna för att hinna dokumentera allt, men det här är i alla fall en början!