Snart är det dags!

Idag stod det traditionella Vargspårsförberedelser på Viljan på agendan. Mycket finns ju färdigt från Sopploppet, men ändå återstår det alltid uppgifter som skall utföras. Caféprodukterna skall förberedas, skyltar skall sättas upp och så gjorde den starka solen sitt för att det även behövde mokas snö en hel del idag.

I skrivande stund har det frusit på igen och spårmaskinerna drog förbi Viljan för ungefär två timmar sedan. Några förbiskidande på kvällskvisten uppgav att spåren var i utomordentligt skick. Vädret ser ut att bli mer eller mindre perfekt, så alla ingredienser finns för en riktig folkfest imorgon! Till Viljan väntar vi traditionellt antal startande, aningen under 200 alltså – men under dagens lopp ser vi fram emot att få se flera hundra människor titta in på Viljan!

Morgonskiftet börjar ca kl. 05.45 på Viljan med starkt kaffe, så att leendet håller hela långa dagen ut. Varmt välkommen till oss på Viljan och ha en trivsam stund med Norra Sibbo Uf!

Ps. Om det blir tid över och tekniken fungerar kommer det nog att publiceras en del rapporter här på webben även under morgondagen!