Tack för idag!

Ett stort tack till alla skidåkare och alla frivilliga talkokrafter som gjorde även årets Vargspår till en minnesvärd upplevelse! Stämningen var som vanligt i topp och föreningslokalen Viljan besöktes under dagen av många skidare och andra förbipasserande.

Efter ett tolv timmars arbetspass är det främst tröttheten som ligger på ytan, men vi är alla nöjda och belåtna med dagen som gick! Här under i tidigare inlägg har publicerats en hel del glimtar från dagen som gått, men vi återkommer med en hel del fler foton här inom någon dag, bara vi lite hunnit vila upp oss!

Dock vilar inte verksamheten på Viljan. Efter att Vargspåret städats ut var det dags att börja förberede för fönsterrenoveringen som börjar imorgon. Imorgon börjar man lacka nya fönsterbågar till den lilla salen, och på tisdag torde det anlända nya fönster till stora salen och övriga fönster för bottenvåningen. På torsdag installeras de nya fönstren, och enligt uppgift kommer det att vara öppet hus under installationen. I övrigt är Viljan stängd för övrig verksamhet under den kommande veckan!