Norra Sibbo Uf fyller 110 år!

Viljan - med torn och balkong

Norra Sibbo ungdomsförening, Sibbos äldsta ungdomsförening, fyller 110 år den 19 maj 2012. En livskraftig hundratioåring med verksamhet för gammal och ung kan man kalla Norra Sibbo Ungdomsförening som verkar i byarna Borgby och Hertsby.

Inkommande lördag firas den högtidliga jubileumsfesten. Det blir program med sång av både Den Goda Viljan och elever från Borgby skola, tal, musik, premieringar, kaffe och tårta mm. 110-årshistoriken kommer denna gång att framföras på ett annorlunda sätt, nämligen musikaliskt. En utställning om föreningens alla år kommer också att finnas på Viljan.

Därför välkomnar vi alla bybor, medlemmar och andra vänner av Norra Sibbo Ungdomsförening till Viljan lördagen den 19 maj kl.16.00 för att fira en välmående, aktiv ungdomsförenings 110 årsjubileum!