Registrera er vinteraktivitet

Vi skulle väldigt gärna se att ni registrerar era skidande i byns spår och skrinnande på isplanen. Den här informationen är väldigt viktig när vi ansöker om understöd för verksamheten, och dessutom är det ju roligt för våra flitiga talkoarbetare att se hur mycket glädje deras slit ger.

Använd länkarna eller skanna QR-koderna nedan för att registrera! Tack på förhand!

Haluaisimme kovasti että rekisteröitte hiihtämisenne kylän laduilla ja luistelemisen jääkentällä. Tämä tieto on erittäin tärkeä kun haemme toimintaan tukea, ja onhan se myös ahkerille talkooväelle kivaa tietää kuinka paljon iloa heidän työnsä tuottaa.

Käyttäkää linkit tai skannaa QR-koodin alla rekisteröimiselle! Kiitos etukäteen!

Skidning / Hiihto

Tryck här för skidning! / Paina tästä hiihdolle!

Skrinning / Luistelu

Tryck här för skrinning! / Paina tästä luistelulle!

En tanke kring ”Registrera er vinteraktivitet

  1. Susanne Nybäck

    Skidat 10 km. Tack för utmärkt fina spår! Banmästeren/banmästarna gör ett famtastiskt jobb

Kommentarer är stängda.