Byablade 2/2015

Byablade_2_2015

Byablade 2/2015 har utkommit och här kan du läsa hälsningsorden från detta nummer:

Hej på er alla!

Nu får vi konstatera att vintern var kort, den som ville idka skidning eller skridskoåkning i NSU´s regi fick passa på och göra det under några veckor. Säsongen för skridskoåkning blev ändå lite längre medan skidning i uppkörda spår lyckades i drygt två veckor!
Vi är glada att vi kan erbjuda en fungerande isplan och skidspår för många, i vinter har det även synts till många icke-ortsbor både på isplanen och i skidspåret.
Vi vill dock igen poängtera att det jobb som görs för skidspår och isplan görs på talko och vi önskar att alla inser hur värdefullt det är för oss alla! Stort och varmt tack till er som jobbar för NSU´s bästa!

Nu tar vi sikte på vårens evenemang, det blir en hel del bekant program som påskhäxträff, barnkvällar mm. Gammelhäxorna (Karola och Ela) med sin stora kaffepanna full med påsköverraskningar väntar redan på er! Veckan efter påsk har gammelhäxorna lämnat kvasten hemma och hälsar er välkomna till parkeringsfest! Då har vi istället kokat ihop en välkomstskål i kaffepannan!

Något annat som också betyder att vi har våren här är att föreningens årsberättelse snart delas ut till alla medlemmar. Om namn, adress eller något annat i era uppgifter har ändrat ber vi vänligen att ni meddelar oss om det så vi har rätta uppgifter i vårt medlemsregister. Ändringar kan gärna meddelas per e-post till johan@norrasibbouf.fi
Vi förbereder er också redan på att medlemsavgiften från och med detta år är 4 euro / person, har alltså stigit med 1 euro!

Vi önskar er alla en skön vår!
NSU:s styrelse

Tervehdys kaikille!

Voimme todeta että talvi oli lyhyt, se joka halusi hiihtää tai luistella NSU´n toimesta joutui tehdä sen parissa viikossa. Luistelusesonki jäi kuitenkin vähän pidemmäksi kuin kahden viikon mittainen hiihtosesonki!
Olemme iloisia että voimme tarjota monille toimivan hiihtoladun ja jääkentän. Haluamme jälleen kertoa että työ jonka teemme hiihtoladun ja jääkentän hyväksi on talkootyötä. Toivomme että jokainen ymmärtää kuinka arvokasta se on meille kaikille. Suuri ja lämmin kiitos teille kaikille jotka työskentelitte NSU´n parissa!

Nyt katsaus kevään toimintaan, tulossa tuttua ohjelmaa kuten pääsiäisnoitatreffit, lastenillat y.m. Vanhat noidat (Karola ja Ela), iso kahvipannu täynnä pääsiäismunia odottaa teitä! Viikko pääsiäisen jälkeen noidat ovat jättäneet luudat kotiin ja toivottavat teidät tervetulleiksi Parkki-juhlaan. Silloin olemme sen sijaan keittäneet tervetuliaismaljan kahvipannuun!

Kevään merkki on myös se että vuosikertomuksemme jaetaan kohtapuoliin jäsenillemme. Jos nimi, osoite tai jokin muu on muuttunut tiedoissanne, pyydämme, että ilmoittaisitte siitä meille, jotta saisimme oikeat tiedot jäsenrekisteriimme. Ilmoitukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen johan@norrasibbouf.fi

Toivotamme kaikille mukavaa kevättä!
NSU:n hallitus