Vargspåret 2011 – aftonbetraktelser

Så har vi det 23:e Vargspåret bakom oss. För oss arrangörer blev det en lång dag, som sträckte sig från ca 05:00 till 19:00. Men tillika en mycket rolig och givande dag. Många många var alla ni som hade vägarna förbi och gjorde även detta Vargspår till en händelse att minnas långt framöver! Allt förlöpte väl och alla människor i spåret verkade verkligen att njuta för fulla muggar!

Det slutliga deltagarantalet i årets lopp torde stanna på ca 2300-2400 deltagare, vilket minsann inte är fy skam! Det är förstås lite mindre än vad det lär ha varit som mest för länge sedan, men i alla fall en aning fler än ifjol och riktigt tillräckligt för att skapa en riktig folkfest. Hur många som passerade eller tittade in på Viljan har vi inte en aning om. Tidvis var det mycket fullt på Viljan, och tidvis var det också lugnare stunder. Hur som helst var det ett stort nöje att vara med och förhoppningsvis har vi flera snörika vintrar på kommande!

Det som vi i alla fall har koll på är statistiken för de som startade från föreningslokalen Viljan. Av 166 startande valde 4 att avbryta före de kom i mål. De som genomförde loppet fördelade sig enligt följande:

Damer Herrar
f. 1993 el. senare Övriga f. 1993 eller senare övriga totalt
30 km 8 46 14 68 136
50 km 3 2 21 26
Totalt 8 49 16 89 162

Ett urval foton från dagens vimmel hittar du om du öppnar detta inlägg i sin helhet, genom att trycka på länken här nedan: