Rekordlopp!

Dagens Sopplopp slog alla tidigare rekord och det med besked! Då det gamla rekordet gick på 184 deltagare sökte sig nu inte mindre än 360 skidglada människor ut i spåren! Att nästan fördubbla rekordet var förstås glädjande för arrangörerna som lagt ner en hel del arbete på förberedelserna och spåren, men det bör erkännas att det säkert var på gott och ont. Med en så stor och snabb tillväxt i deltagarantalet så noteras nog en viss ”växtvärk”, de fysiska begränsningarna för såväl parkering som på föreningslokalen kommer emot.

Så parkeringsplatserna fylldes snabbt och en del var tvungna att parkera nere vid Borgnäsvägen och köerna till soppan och efterrätten ringlade sig tidvis lång. Men vi hoppas att alla trivdes och hade minst lika roligt som vi som arrangerade loppet. Stämningen verkade det  i alla fall inte vara något fel på! Det fina deltagarantalet ger också en viss fingervisning om att vi kan hoppas på många deltagare i Vargspåret om en vecka – även då hoppas vi att det skall bli en riktig folkfest!

Tyvärr blev det som sagt inte särdeles mycket tid över för att dokumentera loppet, sekreteraren befann sig ute på en saftstation och de som var på Viljan hade så mycket på gång att det inte blev tid att plocka fram kameran. Här under följer i alla fall en del glimtar från dagen: