Årets andra snöskovandring

Årets andra snöskovandring förlöpte i ett strålande solsken. Den bitande kylan på morgonen hade säkert reducerat deltagarantalet en aning, men utöver arrangörerna Marianne och Timo deltog sju ivriga vandrare. Visst var det ställvis ganska kyligt, men då man vandrade i solen kändes det riktigt behagligt. Som vanligt var det ett stort nöje att vandra omkring i Borgbyskogarna!

Det här var den sista inprickade snöskovandringen för i år. Ett stort tack till Timo och Marianne som har hållit i trådarna och guidat och ordnat servering längs med rutten. Förhoppningsvis blir det fortsättning även nästa år!

Några bilder från söndagens vandring:

En tanke kring ”Årets andra snöskovandring

  1. Kicka

    Superbt fint att vandra över åkrarna i full snö. Det var inte ens tungt. Tack!
    Härligt med alla vintersporter lokalt härhemma!

Kommentarer är stängda.