Snöskovandring 1/2011

På söndag 6.2 begav sig tretton förväntansfyllda snöskovandrare ut på vandring under ledning av Timo Salmia. Följet styrde stegen över åker och genom skog mot Hertsbyhållet och vi hann förutom vandring även ta del av Timos kunskap i viltspår. Det var inte bara olika djurspår vi stötte på, utan vi fick även se ett rådjur skutta iväg. Framme vid pausplatsen väntade Marianne med varm saft, te och kaffe. Dessutom fanns det möjlighet att grilla skumgodis över öppen eld. Efter ca två timmar var de nöjda deltagarna tillbaka vid isplanen i Borgby. Nästa snöskovandring blir den 20 februari med start kl. 13. Ta tillfället i akt och kom med!

Om din förening, grupp eller ert företag är intresserad av en guidad snöskovandring går det bra att vara i kontakt med Timo på nummer 0400 628648. Läs mera här »

Lite bilder från söndagens vandring: