Discodunk på Discotek Viljan

Blixtar och dunder på Viljan

På fredagskvällen dallrade fönsterglasen rejält när ett 40-tal lågstadieklassister poppade loss på Discotek Viljan. Efter lite obligatorisk blyghet i början kom man ganska snabbt igång och alla dansade av hjärtans lust. Den här gången fanns det lite ny ljusutrustning som kunde testas, och inte sparade man direkt på krutet i ljudanläggningen heller. Två timmar förlöpte enligt många allt för fort, så det finns säkert beställning på en fortsättning. Dessutom har det ju varit tal om ett vuxen-disco också, kanske tiden snart är mogen för det!

Ett stort tack till våra unga DJ:ar och programvärdar Adelina och Maria – ni gjorde en strålande insats!

Här under ännu en kort videosnutt som kanske kan förmedla en del av stämningen:

[flv:/wp-content/uploads/2010/03/MVI_0086.flv /wp-content/uploads/2010/03/MVI_0086.png 460 259]