Lyckad dans!

Högtryck på HöstdansFöreningen har åter igen en lyckad höstdans bakom sig! En stor mängd dansglada människor mötte upp för att ta del av Högtrycks fina dansbandstoner. Temperaturen var hög uti salen och skratten klingade än högre i takt med att timmarna framskred. Efter mycket arbete känns det alltid belönande att se glada och nöjda besökare tacka för sig och önska på återseende i nästa år!

Lite kritik fick vi också (som vanligt) för att det är svårt att hitta A.I.Virtanen salen, och där måste man ju nog hålla med. I år hade vi skyltning från Nickby centrum och facklor längs med vägen i skolcentrum, men ändå hade endel problem med att hitta oss. Det här är något som vi ytterligare bör utveckla till kommande tider, men även kommunen kunde lite skärpa sig och ordna med ordentlig skyltning jämte hålla skolcentrum ordentligt upplyst kvällar och nätter.

Vi understödde Höstdansen 2007En lyckad danskväll kan naturligtvis inte genomföras utan alla de tiotals frivilliga som ställt upp och utan anspråk på egen vinning offrat många timmar på att ro projektet i land – TACK till er alla! Ett stort TACK riktas även till de företag och privatpersoner som stött dansen ekonomiskt och/eller donerat vinster till lotteriet.

Men nu är det bara att blicka framåt och börja fundera vad det skall hända nästa år!

Ps. lite bilder kommer att laddas upp i fotoalbumet så småningom!