Byablade 2/2014

201402_byabladeByablade 2/2014 har delats ut i postlådorna i Borgby och Hertsby och postats till de medlemmar som bor utanför byarna. Nedan följer styrelsens hälsning:

Hej på er alla!

Då vi tänker ett år tillbaka var vintern som bäst och skidspåren var i flitig användning under ljusa marskvällar. I år har vi inte sett så många snöflingor så att det kunde bli några längre skidspår, förutom den lilla rundan som fanns på fotbollsplanen i en veckas tid!
Skridskosäsongen blev ändå något längre och under några veckor var det allt som oftast aktivitet på isplanen. Vi tackar hjärtligt alla ni som sett till att det funnits is, speciellt tack till Borgby-Hertsby FBK som ställt upp med hjälp!
Efter att vi kunnat arrangera Sopplopp flera år i rad hoppades vi på att få göra det även i år medan vanan var inne! Nu blev det inte så, vi får bara fortsätta vänta på kommande vinter för att eventuellt kunna arrangera det 25:te Sopploppet!

Nu tar vi sikte på vårens evenemang, det blir en hel del bekant program som påskhäxträff, serieterränglöpning mm. Kanske blir det nytt deltagarrekord i år då påskhäxorna samlas på Viljan? Gammelhäxorna väntar redan på er!

Något annat som också betyder att vi har våren här är att föreningens årsberättelse småningom skall delas ut till alla medlemmar. Om namn, adress eller något annat i era uppgifter har ändrat ber vi vänligen om att ni meddelar oss om det så vi har rätta uppgifter i vårt medlemsregister. Ändringar kan gärna meddelas per e-post till johan@norrasibbouf.

Vi önskar er alla en skön vår!

NSU:s styrelse

Hei kaikki!

Kun ajattelemme maaliskuun valoisia iltoja vuosi sitten olivat hiihtoladut ahkerassa käytössä. Tänä vuonna oli ikävä kyllä niin vähän lunta, että meillä oli vain lyhyt latu jalkapallokentän ympärillä ja sekin vain noin viikon verran.
Luistelukausi oli tosin pidempi ja muutaman viikon ajan oli kenttä ahkerassa käytössä. Haluamme kiittää heitä jotka ovat tehneet mahdolliseksi jääkentän käytön. Erityisesti haluamme kiittää Borgby-Hertsby FBK;ta avusta.
Tänä vuonna emme sitten saaneetkaan järjestää Soppahiihtoja. Toivottavasti saamme ensi vuonna järjestää 25. Soppahiihdot.

Kevään ohjelmistossa on vanhaa ja tuttua toimintaa kuten esim. pääsiäisnoitatreffit ja sarjamaastojuoksut. Ehkä tänä vuonna lentää ennätysmäärä noitia Viljanille. Vanhat noidat odottavat jo teitä.

Kevään merkki on myös se että vuosikertomuksemme jaetaan kohtapuoliin jäsenillemme. Jos nimi, osoite tai jokin muu on muuttunut tiedoissanne, pyydämme, että ilmoittaisitte siitä meille, jotta saisimme oikeat tiedot jäsenrekisteriimme. Ilmoitukset voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen johan@norrasibbouf

Toivotamme kaikille hyvää kevättä!

NSU:n hallitus