Hösten är här!

 Vare sig man vill det eller inte får man väl inse att hösten mer eller mindre är här. Det betyder också att verksamheten kört igång till 100% efter lite sommarvila. Inte för att föreningsverksamheten skulle ha stått stilla under sommaren heller. Nej, långt ifrån. Det har varit städtalkon, gårdsloppis, SUF-dans med tillhörande talkon och renovering av fönstren i lilla salen. Bara för att nu nämna en del!

Hösten kommer också att innehålla ett digert utbud av NSU-aktiviteter! Snegla på listan till höger om detta inlägg och se hela händelsekalendern här »

Jubileumsåret fortsätter med ungdomarnas eget jubileum, jubileumssupé för de lite äldre och en historisk filmförevisining med glimtar från jubileét 20 år tillbaka. Utöver det finns naturligtvis allt traditionellt program med så som höstdans, hjärtlunk och stövelkastning – för att inte tala om det rätt omfattande programmet för barn och unga som kommer att ordnas under hösten.

Så det är bara att ta åt sig av den buffé av aktiviteter vi dukat upp för er alla – välkomna med i verksamheten!