ToppSoppLopp!

Paus vid saftstationen

Norra Sibbo Uf:s XXI Sopplopp kom att utgöra en ”Sopploppstopp”. Med hela 179 startande kan man inte vara annat än otroligt nöjd!  Deltagarantalet steg från det senaste loppet för fem år sedan med över 30 deltagare. Det här bådar nog gott inför Vargspåret som skidas nästa söndag, då också vädret enligt de uppgifter som nu finns tillhands torde vara aningen mer vinteraktiga.

Anmälning på Viljan

Trots det tidvis riktigt ordentligt våta vädret verkade deltagarna njuta såväl ute i spåret som under den påföljande sopplunchen. Många bekanta ansikten dök upp i spåret, men glädjande många nya sopploppsdeltagare noterades också. Vi får hoppas att de kommande vintrarna medgör att Sopploppet kan ordnas mer regelbundet.

Föreningen riktar ett varmt tack till alla deltagare, och till alla som ställde upp med arrangemangen!

Här under publiceras några bilder, fler kommer snart! Sekreteraren tillbringade en stor del av dagen vid saftstationen, så bildmaterialet är tillsvidare inte så heltäckande.


Fler bilder från Sopploppet hittar du i följande inlägg »