Berätta hur mycket ni använder isplanen och skidspåren

Äntligen har vintern kommit och nu kan vi använda oss av isplanen och de fina skidspåren i byn. Vid skidspåren finns ju redan en låda där man kan skriva in hur mycket man skidat. Nu kan man också elektroniskt logga sin aktivitet.

Det är inte bara för skojs skull, det är viktigt för oss att veta hur mycket isplanen och skidspåren används för vi sätter ganska mycket tid och resurser på att hålla dem i skick.

SKIDNING / HIIHTO

Skanna QR-koden ovan med din mobiltelefon eller klicka på den här länken för att registrera din tur i skidspåret. Vid skidspåret finns också en låda med ett häfte där man kan fylla i på det gamla, goda sättet!

SKRINNING / LUISTELU

Skanna QR-koden ovan med din mobiltelefon eller klicka på den här länken för att registrera ditt skrinnande på isplanen.